info@foretakshjelpen.com
2275 7450
Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 12.00
Helgene: Stengt

Boomerang Solutions AB

Logo Boomerang Solutions ABBoomerang Solutions AB er et svenskt privat aksjeselskap stiftet i 2002 av Henrik Espe.
Les om våre medarbeidere her.

Driften startet med sikkerhetsbrikker til nøkler for privatpersoner, foretak og foreninger.  Brikkene øker sjansen for å få tilbake mistede nøkler med hele 99 %; derav navnet Boomerang, som symboliserer noe som kommer tilbake til sin rettmessige eier.  Produktet selges fortsatt og er utvidet til å også omfatte flere andre fordelaktige tjenester.   For den praktiske håndteringen av nøklene i Norge benytter vi oss av det velrenommerte firmaet Nokas, og slik hjelper vi tusentalls mennesker med å få tilbake sine nøkler på et trygt og sikkert sett.

I 2005 utvidet vi driften med en ny tjeneste: sperreservice for kort og andre verdigjenstander.  I og med overgangen fra kontanter til å bruke mer og mer betalings-/kredittkort, har bedrageriene skutt i været.  Med sperretjenesten kan vi forebygge dette voksende problemet.  Dette er også et produkt som vi fortsatt tilbyr, og som du kan lese mer om her.

I midten av 2007 startet vi seksjonen Brannavdeling, som går under navnet Svensk Brandsäkerhet.  Denne avdelingen hjeper fremfor alt mindre foretak og privathushold med brannsikkehet.  Avdelignen drives fortsatt separat, men med organisatorisk synergieffekt ved å ligge under Boomerang Solutions AB.

2011 tilkom ytterligere et felt: Foretakshjelpen.  Dette består av en portefølje designet for mindre foretak, der vi tilbyr ulike tjenester som ofte er dyre om småforetakeren skal kjøpe dem separat hos tilbyderne.  Tanken er, og har alltid vært, å tilby tilgang til verktøy som gjør det enklere for småbedrifter å utføre administrative sysler.  I dag kan vi fremvise en skreddersydd hjemmeside der våre kunder logger seg inn i vår portal og derfra kan utføre ulike oppgaver.  Les mer om våre tjenester her.  I 2014 starter vi for fullt i Norge, og under året vil porteføljen vokse med flere tjenester.

Boomerang Solutions AB arbeider aktivt med å utvikle nye tjenester og produkter.  Vi jobber også med å skape en god selgerkultur med bra opplæring, spekket med engasjement og kunnskap.  I takt med vår kontinuerlige ekspansjon har vi tatt et stort grep rundt kundebehandling og vi har stort fokus på at all kundekontakt skjer med en åpen dialog og med tydelig informasjon.

  • Bestill konstnadsfri konsultasjon!

    Ring oss: 2275 7450
    ...eller fyll i ditt telefonnummer så ringer vi til deg!