info@foretakshjelpen.com
2275 7450
Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 12.00
Helgene: Stengt

HVORFOR FORETAKSHJELPEN?

Å drive foretak skal være gøy!

Vi i Foretakshjelpen streber etter å gjøre tilværelsen lettest mulig for små- og mellomstore bedrifter i hele vårt langstrakte land.  Vi er selv entreprenører og vet at det finnes en jungel av lover og regler som vi næringsdrivende må følge.  Dessuten skal all administrasjon og innmelding tas hånd om, og dette samtidig med at du skal utføre kjernevirksomheten på en best mulig måte.  Det er sannerlig mye å ta tak i!

Derfor har vi tatt frem et knippe med tjenester med en helhetsløsning som gjør at du som næringsdrivende får hjelp med alle deler av driften, f.eks juridisk rådgivning og hjelp med fremgangsmåte for inndrivelse av fordringer.  Du kan lese mer om de ulike tjenestene under menypunktet PORTEFØLJE.  Det er mulig å velge en, flere eller alle tjenestene slik at du har alt samlet på ett sted.  For oss er det viktigste av alt at du kan sy sammen de tjenestene du selv har behov for og dermed kun betaler for de tjenestene du faktisk behøver.  Vårt system er bygget for å være fleksibelt!

Vi anbefaler at du tester de tjenestene du synes virker interessante slik at du kan skape deg et helhetsinntrykk av tilbudet, før du bestemmer deg for hvordan du vil legge opp din konto.  Det går selvsagt an å legge til ytterligere tjenester senere.

Vi ønkser en tett dialog med våre kunder, og vi håper du ringer oss for en prat om akkurat ditt behov så vi sammen kan se hvilken løsnig som er best for deg og din bedrift.    Hvis du heller ønsker det kan du selv bestille ønskede tjenester her.

Kort sagt, det vi streber etter er:

  • ENKELHET og SMIDIGHET i våre tjenester
  • EFFEKTIVTISERE driften for våre kunder
  • Tjenestene skal generere LØNNSOMHET hos våre kunder
  • Tett KUNDEKONTAKT

La oss sammen effektivisere din virksomhet så du slipper administrativt stress og i stedet kan fokusere på å øke lønnsomheten!

  • Bestill konstnadsfri konsultasjon!

    Ring oss: 2275 7450
    ...eller fyll i ditt telefonnummer så ringer vi til deg!