info@foretakshjelpen.com
2275 7450
Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 12.00
Helgene: Stengt

Foretakshjelpen og Boomerang Solutions AB
– med kundeservice i fokus

For oss er det viktig at du som kunde kjenner deg 100 % trygg med de tjenester og produkter som vi tilbyr og videreformidler.  Boomerang har i mange år jobbet med sikkerhetstjenester og brannsikkerhetsprodukter for foretak i Sverige.  Disse produktene og tjenestene er vi utrolig stolte over, og vi vet at behovet av disse er stort i dagens samfunn.  Boomerang Solutions AB samarbeider med store seriøse aktører så som Nokas og Cupola for å holde ypperste kvalitet i alle ledd.

De siste årene har vi ekspandert jevnlig, også over landegrensene, og vi ser at våre produkter og tjenester blir godt mottatt.  Dette innebærer også at vår organisasjon har blitt markant større: vi er nå 60 ansatte og planegger å innom kort tid utvide ytterligere og således kunne gi enda flere mennesker mulighet til spennende arbeidsdager i teamet.

I takt med den raske veksten vil vi gi våre kunder enda mer trygghet og sikkerhet.  Et naturlig steg er at vi har ansatte som er dedikerte til det særskilte oppdraget å sikre en best mulig kundeservice i alle ledd.  Dette er ofte et felt som foretak glemmer i ekspansjonsfaser, hvilket ofte fører til uklarhet og usikkerhet.  For å unnvike slike situasjoner har vi stort fokus på og arbeider proaktivt med disse feltene.

For at du som kunde skal kjenne den trygghet som er nødvendig ved kjøp over telefon ser Boomerang Solutions AS nå over alle deler av salgssamtalen for å minimere mulighetene for misoppfattelser og uklarheter.  I dette ligger:

  • Samtalene spilles inn slik at våre kunder kan kjenne trygghet i hva man blir enige om
  • Detaljert tilbud og faktura der avtalelengde og pris fremkommer tydelig
  • Selgerens/rådgiverens navn står alltid på fakturaen ifall det oppstår spørsmål
  • Enkelt å kontakte oss om du har noen spørsmål

Har du kanksje noen fundering akkurat nå?

Velkommen til å kontakte oss umiddelbart!

22 75 74 50
info@foretakshjelpen.com

  • Bestill konstnadsfri konsultasjon!

    Ring oss: 2275 7450
    ...eller fyll i ditt telefonnummer så ringer vi til deg!